Pages Menu
Categories Menu

Kennismaking

Op deze website vindt u veel informatie over onze werkwijze en therapieën die wij aanbieden, tevens voedingsrichtlijnen, diëten en leefstijladviezen. Voor vragen omtrent de behandelingen, voor adviezen of voor het maken van een afspraak staan wij voor u klaar.

Telefonisch spreekuur: op werkdagen van maandag t/m donderdag van 8.30-9.00 uur (alleen afspraken) en van 17.00-18.00 uur (voor afspraken en arts).

De praktijk is geopend op werkdagen van maandag t/m donderdag van 9.00-18.00 uur.

U dient bij verhindering uw afspraak minimaal 24 uur van te voren af te zeggen, anders zullen wij de helft van het consult in rekening brengen.

***Weet u dat bij ons uw eigen risico van € 385,–  niet aangesproken wordt?***

De Wachtkamer in de praktijk van Dokter Lemmens

De wachtkamer

De praktijk van A.A.H. Lemmens, arts

De praktijk

Onze contactgegevens:

Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Bioresonantie

A.A.H. Lemmens, arts

3e Louise de Colignystraat 89, 2595 SN  Den Haag

Tel.: 070-3471160 Fax: 070-3854743

Lid van AVIG (Alternatieve Geneeskunde)

A. A. H. Lemmens, arts

Zelfstandig Natuurarts Dokter Lemmens

Mijn studie Geneeskunde heb ik aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd. Tijdens deze studie werd niets verteld over Alternatieve Geneeskunde. Toch wilde ik als toekomstig Huisarts mijn patiënten hierover kunnen informeren en adviseren. Daarom heb ik tijdens de studie Geneeskunde mijn scriptie geschreven over Alternatieve Geneeswijzen. Na mijn studie heb ik, in afwachting van mijn co-schappen, in Duitsland en België cursussen gevolgd in Klassieke Homeopathie. Zo werd mij een hele andere aanpak van ziekten duidelijk.

Natuurgeneeskunde

Mijn Huisartsenopleiding volgde ik bij een homeopathisch Huisarts, waardoor ik de beide benaderingen in de praktijk leerde toepassen. Na een jaar in een groepspraktijk met natuurartsen te hebben gewerkt, vestigde ik mij als zelfstandig Klassiek Homeopaat in Den Haag. Nadat ik vijf jaar lang de Klassieke Homeopathie had beoefend, was ik echter niet tevreden met de resultaten bij (vooral) volwassen patiënten. De klassieke homeopathische middelen werken lang niet altijd meer, omdat het lichaam in deze tijd te verontreinigd is. Ik zag het ontgiften en draineren als oplossing. Door middel van de Vega Test kunnen we beoordelen welke behandeling het beste is voor de patiënt. Deze combinatie bleek veel meer effect te hebben bij het genezen van het lichaam. Ik merkte dat na de behandeling met ontgiften, de klassieke middelen weer net zo goed aansloegen als bij kleine kinderen en baby’s. Langzamerhand verbreedde ik mijn horizon en deed veel onderzoek naar therapieën. Zodoende werd en voelde ik mij steeds meer natuurarts. Daarnaast volgde ik de Nederlandse opleiding voor Natuurgeneeskunde voor artsen (ABNG) en verkreeg veel inzicht in diëten en hoge darmspoelingen.

Seo Packages