Pages Menu
Categories Menu

Routebeschrijving

Met de auto

Let op! Tussen 9.00 uur en 14.00 uur is het betaald parkeren (met pinpas) in de gehele wijk.

Voor uw navigatiesysteem voert U in: 3e Louise de Colignystraat 89, Den Haag

Vanuit Utrecht/Rotterdam:

Via de A12 richting Den Haag, u verlaat de A12 bij afrit: “Den Haag-Bezuidenhout”. Boven aangekomen slaat U rechtsaf de Schenkkade op. Na ca. 400 meter het (2e) stoplicht linksaf slaan, u rijdt nu een woonwijk in, deze straat heet de Jacob Mosselstraat. Neem de 2e zijstraat rechts; dit is de “3e Louise de Colignystraat”. U vindt de praktijk op nummer 89; dit is het hoekhuis naast het van Imhoffplein.

Vanuit Amsterdam:

Via de A4 richting Den Haag. Bij verkeers-knooppunt: Prins Clausplein verandert u van snelweg van de A4 naar de A12. Verlaat de A12 bij afrit: “Den Haag-Bezuidenhout”. U slaat rechtsaf de Schenkkade op. Na ca. 400 meter het (2e) stoplicht linksaf slaan, u rijdt nu een woonwijk in, deze straat heet de Jacob Mosselstraat. Neem de 2e zijstraat rechts; dit is de “3e Louise de Colignystraat”. U vindt de praktijk op nummer 89; dit is het hoekhuis naast het van Imhoffplein.

Komt u uit een andere richting, dan kunt u bijvoorbeeld de routeplanner van www.map24.nl gebruiken.

Met het openbaar vervoer

De volgende bussen en trams stoppen ongeveer 5 min. lopen van de praktijk:

– Tram 6 Halte: Juliana van Stolberglaan

– Tram 3 Halte: Stuyvesantstraat

– Tram 2 Halte: Stuyvesantstraat

Halte Juliana van Stolberglaan: Nadat u bent uitgestapt loopt u de Van Imhofstraat in (bij het uitstappen rechts voor u). Als u deze straat uitloopt komt u op een klein plantsoentje uit, de straat er achter is de 3e Louise de Colignystraat. De praktijk is op nummer 89. U loopt hier ongeveer 5 minuten over.

Halte Stuyvesantstraat: U steekt de weg over richting Cafe/Restaurant het Spinnenwiel, de straat er voor is de 3e Louise de Colignystraat. Loopt u deze straat in en na ongeveer 200 m. aan de linkerzijde bevindt zich de praktijk op nummer 89. U loopt hier ongeveer 3 minuten over.

Met de trein:

De volgende treinstations liggen dichtbij de praktijk:

-Station Laan van Nieuw Oost Indien (Den Haag LOI) : dan nog 5 min. lopen naar de praktijk.

-Station Den Haag Centraal: dan nog 20 min lopen of met de bovenvermelde tram naar de praktijk.

Ook verwijzen wij u graag door naar www.9292ov.nl. Hier kunt u uw eigen adres en het adres van de praktijk invoeren. U krijgt daar de vertrektijden te zien en waar u moet overstappen.