Pages Menu
Categories Menu

Reviews

Ruim een jaar geleden klopte ik aan bij de praktijk van arts Lemmens ter behandeling van mijn darmklachten. De eerste stap in de behandeling van deze klachten bestond uit een serie darmspoelingen. Na deze spoelingen merkte ik meteen dat mijn klachten minder werden. Na deze eerste stap in de behandelmethode zijn de klachten verder aangepakt via klassieke homeopathische middelen. De behandelmethode bleek zeer effectief. Op dit moment zijn de darmklachten weg. Kan iedereen die darmklachten heeft aanraden om bij de praktijk van arts Lemmens aan te kloppen. Don (35 jr)

 Ruim een half jaar geleden ben ik in de ziektewet gekomen met een zware burn-out. Mijn hoofdklacht bleef moeheid. Samen met een psycholoog gewerkt aan het mentale deel. Ik bleef ontzettend moe en daarom ben ik op zoek gegaan naar een natuurarts. De behandeling met de Vegatest en de Vegacheck spraken mij erg aan, omdat deze tests meetbare resultaten geven. Uit de tests bleek dat ik magnesiumtekort had en dat mijn toxinegehalte te hoog was. Dr. Lemmens adviseerde mij de MRT behandeling in combinatie met het voetenbad. Ik heb dit 4x gedaan. De nawerking van de behandeling was voor mij pittig, maar na ong. 1,5 dag voelde ik me als herboren. Ik merkte direct positief effect na de eerste behandeling. En nu ruim een maand na de laatste behandeling voel ik mij nog steeds veel energieker en fitter dan dat ik de laatste 5 jaar heb gedaan. Ik voel mij nog weleens moe, maar dat is een normale moeheid na inspanning. Ook is de doorbloeding verbeterd.  Ik heb bv veel meer kleur in mijn gezicht gekregen.  Annemarie (39 jr)

Ik heb al zo’n 20 jaar darmspoelingen vanwege te trage darmen en chronische verstopping. Twee jaar geleden ben ik verhuisd naar Voorburg en kom 1x per maand bij de praktijk van dr Lemmens voor darmspoelingen. De behandelmethode bij deze praktijk bevalt me erg goed en is ook effectiever dan bij mijn voorgaande praktijk. Ik word altijd behandeld door dezelfde assistente en heb een goede klik met haar. Ik ben erg tevreden over de praktijk en kan de behandeling iedereen aanraden. Ik noem het altijd mijn maandelijkse “schoonheidsbehandeling” 😉 Leontine (36 jr)

Heal the cause of your body’s dis-ease. Take responsibility for your own health. If you have been feeling generally unwell, if you are continually tired, are prone to allergies and pains, or have other symptoms that mainstream medical practitioners cannot heal, please take the opportunity to visit dr Lemmens. For the last months I have benefited enormously from his help, alongside that of other natural/alternative practitioners. I came here as a last resort, in future it will be my first point of call. Maria (46 jr)

Alhoewel ik vanuit Dordrecht naar Den Haag met de trein moet reizen, kijk ik altijd erg uit naar mijn Detoxochtend. De behandeling bestaat uit darmspoeling,  MRT + voetenbad. Mij doet de reiniging erg goed. Ik voel aan mijn lichaam wanneer het teveel aan afvalstoffen heeft en het weer aan een Detox-beurt toe is. De assistente is heel goed in het masseren van m´n darmen en daarbij vind ik het erg gezellig met haar. Caroline (60jr)

Ik was begonnen met zelf leverreinigingen te doen, om van m’n galstenen af te komen en kwam alleen voor darmspoelingen. Ik kwam er al snel achter dat ik meer problemen had die met mijn darmen te maken hadden, zoals een schimmel, waar ik al jarenlang mee tobte. Daarnaast had ik ontzettend veel afvalstoffen in m’n lijf die met behulp van MRT + voetenbad aanzienlijk snel minder werden (dit kon ook voor- en achteraf gemeten worden). Hoewel de balans nog steeds heel teer is in mijn darmen, voel ik me zoveel beter en energieker dan de jaren hiervoor.  Als je me van tevoren had gezegd hoe fijn/opgelucht een darmspoeling kan zijn, had ik je niet gelooft. Maar door de ontspannen sfeer en een gezellig gesprek met de assistente is het bijna een feest. Jenny (33 jr)

Na lang aarzelen, info zoeken op internet en wat drempelvrees ben ik uiteindelijk op advies van dr Lemmens overstag gegaan, en heb ik gekozen voor de hoge darmspoeling met als doel om het detoxen van mijn lichaam te bevorderen. De eerste behandeling is wat onwennig, en in eerste instantie leek het resultaat wat onbevredigend. Gelukkig bleken de effecten na een aantal behandelingen effectief. Ik voelde dat ik meer energie kreeg, dat (weggestopte) emoties loskwamen, en dat zowel mijn lichaam als “geest” zichzelf aan het reinigen waren van letterlijk in jaren opgebouwde blokkades. Mooi om te merken dat mijn geduld werd beloond. Ik ben inmiddels absoluut overtuigd van het nut en de noodzaak van de hoge darmspoeling, en kan het iedereen aanraden. Ruud (48 jr)

Ongeveer 25 jaar geleden ben ik door een andere arts behandeld, bij wie ik in behandeling was omdat ik gevoelig bleek voor straling. Zij heeft mij doorverwezen naar deze praktijk omdat deze dichterbij was voor mij. Dr. Lemmens heeft mij met veel zorg bioresonantie-therapie gegeven. Ook ontdekte hij dat ik iets aan mijn hart had en verwees mij door naar het ziekenhuis. Ook daarbij heeft hij mij met veel zorg begeleid. Mijn lichaam blijkt erg gevoelig te zijn en allergieën vragen daarom eveneens veel aandacht. Dr. Lemmens is heel toegankelijk en zo nodig maakt hij op heel korte termijn plaats. Hij was en is een baken van rust en vertrouwen. Door heel veel moeilijke situaties heeft hij mij, mijn man en onze zoon begeleid. Bijzonder vinden wij dat hij niet treedt in behandelplannen van specialisten, maar wel nagaat in hoeverre hij die behandelplannen nog aanvullend kan ondersteunen. Wij zijn dus heel erg blij met hem. Maria (76 jr)

Mijn oorspronkelijk probleem was slechte adem. De specialisten o.a. KNO vertelden mij dat mijn amandelen ontstoken waren en eruit moesten. Helaas was toen het probleem niet opgelost en ook bij bloedonderzoek kwam er niets uit. Graag wilde ik de oorzaak achterhalen. Op internet vond ik info over darmspoeling (reiniging van binnen uit). Na een paar behandelingen was mijn nachtmerrie over en heb geen vieze adem meer (ook als ik de hele dag niets eet).  Ik heb weer zelfvertrouwen, mijn huid zag er direct na de behandeling veel beter uit, heb veel energie en mijn weerstand is verbeterd. Mijn leven is compleet veranderd door hoge darmspoeling inclusief schimmel en parasiet behandelingen. Ik voel mij thuis als ik in de praktijk ben. Ik raad dit echt iedereen aan. Denise (45 jr)

Ongeveer 1,5 jaar geleden ben ik begonnen met de gal- en leverzuivering. Voor de hoge darmspoeling, die daarbij hoort, ben ik in Den Haag terecht gekomen. Natuurlijk was het raar om de eerste darmspoeling te ondergaan, ik wist niet wat me te wachten stond. De assistente is echter een zeer fijn iemand waarbij ik me gelijk om mijn gemak voelde. Hierdoor verliep het allemaal prima. Daarna ben ik vaker geweest. De spoelingen hebben mij erg geholpen om van mijn zeer gevoelige darmen, minder gevoelige darmen te maken. Ik heb nu veel minder antihistamine nodig; of dit komt door de spoelingen weet ik niet zeker, maar wat ik wel weet is dat mijn darmen steeds beter reageren op divers voedsel waar ik intolerant van was geworden. Anita (52)

Ik ben via kennissen een half jaar geleden hier terecht gekomen met chronische urticaria (galbulten) waarmee ik in de reguliere geneeswijze uitbehandeld was en de medicatie niet meer werkte. De enige optie was volgens de specialisten nog acceptatie en proberen te onderdrukken in de hoop dat het weg gaat. Na een vegatest en de daarop volgende adviezen,  ontgifting en voetbaden, ben ik nu zover dat ik mij een stuk fitter voel en dat ik met een veel lagere dosis medicatie nauwelijks nog last heb van galbulten. Ik ben er nog niet helemaal maar heb met een paar behandelingen al meer bereikt dan met vier jaar ziekenhuis bezoek. Theo (48jr)

Ik was al geruime tijd onder behandeling van dr Lemmens, die me al enige tijd aangeraden had om darmspoelingen te doen. Nou, dat zag ik echt niet zitten! Maar de homeopathische middelen bleken niet toereikend te zijn en ik besloot toch de sprong te wagen. De assistente had direct in de gaten dat ik het spannend vond en stelde me op mijn gemak. Ze nam alle tijd om de behandeling uit te leggen en de functie er van. Tijdens de behandeling bleef ze er steeds bij, keek waar ze comfort kon bieden en bleef ze met me praten zodat ik afgeleid werd. Voor na de behandeling kreeg ik nog tips mee. Al met al viel het me reuze mee.  Tevens heb ik een aantal bioresonantie behandelingen gehad tegen parasieten. Mijn darmen zijn er flink van opgeknapt. Inmiddels is mijn dochter geweest en heb ik ook andere mensen met klachten aangeraden om naar de praktijk van dr Lemmens te gaan. Saskia (50 jr)

Nadat ik al enige tijd aan het klagen was over mijn darmen kreeg ik van mijn moeder (Saskia) de tip om een afspraak te maken bij dr Lemmens. Tijdens mijn eerste afspraak werd al snel duidelijk dat er zwaarder geschut nodig was dan supplementen. Ik had ook parasieten en moest aan de bioresonantie en darmspoelingen. Dat was wel even slikken en ik was blij dat mijn moeder haar ervaringen met mij deelde.  De eerste keer vond ik niet fijn maar de assistente bleef erbij en hielp me er doorheen. Ik moet zeggen dat we aardig wat afgekletst hebben tijdens de behandelingen. Ik vond het fijn dat na elke behandeling verbeteringen te zien waren. Ondanks dat er afgeraden werd na de behandeling te sporten heb ik dit wel een keer gedaan, helaas, ik werd erg duizelig. Ik heb zeker het gevoel dat de behandelingen hebben gezorgd dat ik beter in mijn vel zit. Heel erg bedankt! Marissa (20 jr)

Nadat ik jarenlang diverse fysieke klachten had, waarbij de huisarts met medicatie niet veel kon doen, doen ben ik op zoek gegaan naar alternatieve oplossingen. Het doel was om van de klachten af te komen en weer energiek en fit te gaan voelen. We zijn gestart met het aanpassen van onze voeding. Via via kwam ik in contact met dr. Lemmens en hebben mijn man en ik een afspraak gemaakt. De Vegatest/Vegacheck vertoonde de klachten c.q. problemen die wij al langere tijd hadden. Hij stelde voor om eerst het lichaam te ontgiften. Na de eerste paar behandelingen begon mijn energie enorm toe te nemen; en voelde ik mij voor het eerst in jaren niet continue moe. Daarnaast hadden de kwaaltjes en klachten effect op de darmen en daarvoor heeft dr. Lemmens hoge darmspoelingen aangeraden, die mijn energieniveau nog verder een boost hebben gegeven. Op dit moment ben ik (bijna) klachtvrij; sport ik minimaal 2 keer per week en mijn lichaam heeft een veel betere conditie. Het is lastig te omschrijven; maar er is een verschil in mijn algemene gesteldheid; zowel lichamelijk als psychisch ben ik in een paar maanden volledig veranderd. Esmee (36 jr)

Ik weet het niet precies meer, maar ik ben geloof ik 7 of 8 jaar geleden begonnen met hoge darmspoelingen. Waarvan de laatste 5 jaar, denk ik, bij de praktijk van dr. Lemmens. Ik spoel 2x per jaar. Gewoon omdat ik me fantastisch voel erna. Grote schoonmaak van binnen. Want ondanks dat ik vrij gezond eet, komt er altijd een hoop “rommel” los. Ik vraag mij ook iedere keer af hoe het er “binnen” bij mensen uitziet die nooit spoelen. Ik ben werkelijk nooit ziek, heb nooit hoofdpijn of andere lichamelijke ongemakken en mijn stoelgang is bijzonder goed. Ik spoel altijd bij dezelfde assistente, bij wie ondertussen mijn hele levensverhaal wel bekend is. Doordat zij je zo op je gemak laten voelen, laat je letterlijk alles gaan. Ik loop altijd met een grote glimlach en vol energie de praktijk weer uit! Monique, 38 jaar

Ik wilde graag leverreinigingen doen en las dat ik ook darmreinigingen moest doen. Gelukkig bleek de praktijk van dr. Lemmens om de hoek te zitten. Op zijn aanraden heb ik eerst MRT en voetenbaden gedaan om afvalstoffen kwijt te raken. Inmiddels ben ik veel afvalstoffen kwijtgeraakt uit mijn darmen en ook veel galstenen uit mijn lever. De eerste darmreiniging was wat onwennig en een wonderlijke ervaring, maar de assistente stelde mij snel op mijn gemak. Daarnaast is zij een prettige gesprekspartner en omdat zij van resultaat houdt, zorgt zij met behulp van buikmassages dat ik veel afval kwijtraak. Na afloop voel ik me een stuk schoner en opgeruimder. Het effect van de darmreinigingen is dat mijn lichaam heel snel reageert op voedsel dat niet goed voor mij is en daardoor ben ik sterk gemotiveerd om gezond te eten en leven. Astrid (57jr)

 

 

 

 

 

Seo Packages