Pages Menu
Categories Menu

Medisan Therapie

Het is al jarenlang bekend dat de gezondheid van de mens zich weerspiegelt in het energieveld van ons lichaam. Op grond van recent onderzoek ontwikkelde men een nieuwe behandelmethode: de Frequentie Therapie, ofwel de Vitaalveld Therapie. Het gaat hier om een elektromagnetisch veld welke van persoon tot persoon verschilt. Dit veld kan door belastingen, tekorten of ziekten verstoord zijn. Daarom proberen we met Frequentie Therapie door middel van elektromagnetische therapiesignalen het vitaalveld te normaliseren.

Hoe gaat Frequentie Therapie met de Medisan in zijn werk?

Een patient tijdens de Frequentie Therapie

U ligt bij de therapie op een behandeltafel. Onder en op het lichaam worden elektroden gelegd, waarbij het belangrijk is dat u alle sieraden, bril en horloge afdoet en dikke kleding uittrekt. U komt niet in contact met elektrische stroom of sterke magneetvelden. Frequentie Therapie is volledig pijnvrij en niet te voelen. Bij de therapie worden meetbare elektromagnetische signalen met geringe intensiteit gebruikt. De eerste stap in de Frequentie Therapie is het fundamenteel en systematisch opbouwen van energie. Dit gebeurt door schadelijke milieu-invloeden te verminderen, een voedingsprogramma op te stellen en te kijken hoe de elektromagnetische straling uit de natuur optimaal kan worden benut. Daarna komt de stap van het reduceren van belastingen. Belastingen kunnen bestaan uit giftige stoffen uit onze maatschappij, lichaamseigen factoren (zoals tandvullingen, inentingen, infecties) en psychische stress. Hierbij wordt het DigiSoft-systeem toegepast om zeer doelgerichte elektromagnetische impulsen toe te dienen. De door bepaalde belastingen ontstane verbindingen worden zo opgelost en uitgescheiden.

Wanneer kan Medisan Therapie helpen?

Frequentie Therapie kan helpen als u last heeft van bijvoorbeeld gewrichtsklachten, huidaandoeningen, chronische ontstekingen, slaapstoornissen of allergieën, maar er zijn nog tal van andere klachten die sterk verminderd kunnen worden met deze behandeling. Klachten die te maken met lusteloosheid of weinig energie, kunnen door Frequentie Therapie opgelost worden vanwege de focus op energieopbouw. Wanneer u echter een orgaantransplantatie heeft ondergaan, mag Frequentie Therapie niet worden toegepast. Ook moet u het de arts mededelen als u zwanger bent, een pacemaker heeft of kunstmatige ledematen heeft. Op basis daarvan kunnen passende therapieprogramma’s voor u worden uitgezocht.

Wat zijn de verwachte resultaten van Medisan Therapie?

Bij de behandeling met Frequentie Therapie ligt de nadruk op de energieopbouw en het reduceren van belastingen. Dit heeft een versterkende werking en het immuunsysteem wordt geactiveerd. Na de therapie kan het lichaam zelf veel gemakkelijker verstoorde functies repareren en regenereren. Het reduceren van ziekmakende belastingen geeft het lichaam meer ruimte om zich van ziekmakende invloeden (zoals toxinen, ziektekiemen en elektro-smog) te bevrijden. Uw algemene gezondheidstoestand verbetert door een verhoogd energieniveau. Klachten verminderen, de stofwisseling wordt geprikkeld en ballaststoffen uitscheiden wordt eenvoudiger. De Frequentie Therapie is geschikt voor zowel chronisch zieken als patiënten met acute klachten. Zelf kunt u uiteraard aanvullende maatregelen treffen naast Frequentie Therapie, om te zorgen dat uw lichaam zo vrij mogelijk van ballaststoffen blijft. Voldoende beweging, 2 liter water per dag drinken en genoeg slaap zijn uiteraard belangrijke onderdelen. Maar ook vitaminerijke voeding (supplementen), saunabezoek en darmspoelingen kunnen helpen, evenals het beperken van het gebruik van koffie, sigaretten, suiker en zonnebaden.