Pages Menu
Categories Menu

MRT

MRT (Matrix Regeneratie Therapie) is een nieuwe methode om vele chronische ziekten te behandelen. Het basissysteem van ons lichaam wordt de matrix genoemd en bestaat voornamelijk uit vloeistof. De matrix is het losmazig bindweefsel tussen en rond de organen en tussen alle cellen. Aan- en afvoer van voedings- en afvalstoffen vinden hier plaats en de zenuwuiteinden stoppen hier. Deze vloeistof circuleert door ons hele lichaam en bepaalt ook onze weerstand. Daarom is het de aangewezen plek om hier bij de behandeling van ziekten te beginnen.

Hoe gaat MRT in zijn werk?

Een patient tijdens Matrix Regeneratie Therapie

De MRT Therapie

Tijdens MRT ligt u ontspannen op uw buik. De behandeling middels MRT vindt plaats op drie niveaus. Ten eerste is er de petechiale zuigmassage. Door een pomp wordt een sterke onderdruk gecreëerd, waarmee het bloed in het losmazig bindweefsel gezogen wordt. Het afweersysteem verplaatst opgeslagen slakken en giften naar het lymfesysteem. Zo gaat uw immuunsysteem beter werken en blokkaden in de energiestroom worden opgeheven. Het tweede niveau wordt de bioresonantie-therapie genoemd. Het bioresonantie-apparaat blokkeert de energetische informatie van de slakken en toxines  en stuurt alleen de harmonische trillingen terug naar de patiënt. Ook dit prikkelt het immuunsysteem sterk. Tenslotte is er de gelijkstroom-behandeling. Tussen de rolelektrodes en een elektrode op de buik wordt zwakstroom van 1 Volt in het lichaam gebracht. De elektrische lading van het zieke weefsel wordt dan zogenaamd omgepoold. Dit is noodzakelijk voor een normale stofwisseling in het matrixgebied.

Wanneer kan MRT helpen?

Het doel van de Matrix Regeneratie Therapie is ontstekingshaarden, afvalstoffen en andere giftige stoffen te verwijderen uit deze vloeistof-matrix. Daarom zijn er door MRT goede resultaten te verwachten bij onder andere allergieën, chronische ziekten, vergiftigingen uit ons milieu, virussen, CARA, de ondersteuning in de behandeling van kanker, reuma, verkramping van rugspieren, cellulitis en sportblessures. Vele klachten en aandoeningen die niet op een andere manier zijn op te lossen, kunnen met MRT sterk verminderen of verdwijnen. Resten van ziekteverwekkers en toxische stoffen zorgen voor verslakking in de matrix wat ons immuunsysteem belast. MRT zorgt ervoor dat dit grondsysteem schoon wordt en onze energie duidelijk toe neemt.

Wat zijn de verwachte resultaten van MRT?

Het is mogelijk dat bij chronisch zieke patiënten symptomen terugkomen van vroegere (oude) klachten. Dit is een duidelijk teken van het natuurlijke genezingsproces: de biologische klok wordt als het ware teruggedraaid en de ziekte wordt stukje bij beetje genezen. Omdat er bij MRT in feite drie verschillende therapieën worden gecombineerd, is het mogelijk om ook bij chronische ziekten een doorbraak in de genezing te bereiken. Door de matrix te regenereren, zult u zien dat uw lichaam weer op natuurlijke prikkels kan reageren, omdat de belastende stoffen afgevoerd zijn uit het lichaam. Bovendien kan MRT ook uitstekend werken in combinatie met andere natuurgeneeskundige therapieën, omdat de ontvankelijkheid daarvoor sterk kan toenemen.